• NL
 • EN
 • Strategie en technologie voor recruitment

  Wij maken recruitment slim en digitaal

  Gratis digital maturity scan en advies voor recruitmentbureaus
  Gratis digital maturity scan en advies voor recruitmentbureaus

  Hoe digitaal is jouw recruitmentproces tegenover de rest van de recruitmentmarkt? Hoe kun je bepaalde processtappen efficiënter en digitaler maken?

  HRlinkIT geeft recruitmentbureaus drie maanden lang de kans om hun digitale maturiteit te ontdekken, te vergelijken met de rest van de markt en uitgebreid advies per processtap te ontvangen. Vul de test in en ontvang jouw persoonlijk rapport!

   

  –> Ontvang jouw digital maturity scan

  Inspiratie & digitale strategie

  Technologie biedt oneindig veel mogelijkheden om je business te verbeteren en te doen groeien. We analyseren je recruitment-proces en stellen een strategie op.

  Recruitment technologie

  We implementeren niet alleen recruitment-software, maar ontwikkelen een volledig recruitmentproces op maat. Wat nog niet bestaat, bouwen we. 

  Training & ondersteuning

  Na oplevering bieden we ondersteuning aan zodat je niet met vragen blijft zitten. We helpen je verder groeien met trainingen en inspiratiesessies.

  Cases

  Food for thought

  Automated matching
  Whitepaper
  06 apr 2020
  Met automated matching kun je 24/7 kandidaten en vacatures automatisch matchen en contacteren, zonder extra werk voor de recruiter.
  Lees meer
  Vier tracks om digitaal te versnellen na de crisis
  Blog
  26 mrt 2020
  Covid-19 heeft op dit ogenblik alles en iedereen in zijn greep, zowel privé als professioneel. Ook HR-dienstverleners en recruitmentbureaus worden economisch heel sterk getroffen.
  Lees meer
  HRlinkIT bestaat 20 jaar en zet in op strategisch advies in Nederland
  Blog
  02 jun 2021
  Wil je weten hoe digitaal volwassen je recruitmentbureau is? Ter gelegenheid van onze 20ste verjaardag lanceren we speciaal daarvoor een tijdelijk gratis Digital Maturity Scan.
  Lees meer
  Bekijk alle inzichten
  Meer dan 100 klanten in Europa
  Sparren over jouw digitale uitdagingen?
  Sparren over jouw digitale uitdagingen?
  Plan een gratis consultatie in