• NL
 • EN
 • Strategie en technologie voor recruitment

  Wij maken recruitment slim en digitaal

  Wij denken mee over de toekomst van recruitment. 
  Wij denken mee over de toekomst van recruitment. 

  HRlinkIT bedenkt, ontwerpt en realiseert innovatieve recruitmentoplossingen. We helpen recruitmentorganisaties digital first te worden én te blijven. Hoe kunnen we het recruitmentproces optimaliseren? Hoe digitaliseren we jouw services? Of hoe kunnen we de candidate experience verbeteren? We denken een slimme strategie en oplossing uit voor jouw specifieke uitdaging en visie.

  Inspiratie & digitale strategie

  Technologie biedt oneindig veel mogelijkheden om je business te verbeteren en te doen groeien. We analyseren je recruitment-proces en stellen een strategie op.

  Recruitment technologie

  We implementeren niet alleen recruitment-software, maar ontwikkelen een volledig recruitmentproces op maat. Wat nog niet bestaat, bouwen we. 

  Training & ondersteuning

  Na oplevering bieden we ondersteuning aan zodat je niet met vragen blijft zitten. We helpen je verder groeien met trainingen en inspiratiesessies.

  Ons werk

  Food for thought

  Brochure innovation scan
  Whitepaper
  24 jun 2022
  De Innovation scan is het startpunt van een succesvolle digitale business voor recruitmentbureaus. We analyseren je recruitmentprocessen voor kandidaat, klant en recruiter en kijken waar technologie je proces kan optimaliseren om je ROI te vergroten. Resultaat: een slim actieplan voor een innovatieve oplossing! 
  Download
  7x actuele recruitment tech trends
  Whitepaper
  21 jun 2022
  De krappe arbeidsmarkt heeft de ontwikkeling qua digitalisering en automatisering in de recruitmentbranche versneld. De kansen voor intermediairs liggen voor het grijpen. In deze whitepaper bespreken we de 7 belangrijkste actuele HR-trends die je niet mag missen als recruitmentbureau.
  Download
  Digitale recruitment transformatie: “maak een plan en hou je eraan”
  Blog
  14 apr 2022
  Uitzendkantoren beseffen meer dan ooit dat ze digitaal moeten transformeren. Elk staffing agency koestert inmiddels een digitale droom, maar die droom komt maar zelden uit.
  Lees meer
  Alle inzichten
  Meer dan 100 klanten in Europa
  Sparren over jouw digitale uitdagingen?
  Sparren over jouw digitale uitdagingen?
  Gratis strategiegesprek