• NL
 • 24/7 matchen en contacteren
  24/7 matchen en contacteren

  Een match engine zoekt automatisch 24/7 naar mogelijke matches tussen vacatures en kandidaten uit de database, zonder extra werk voor de recruiter. Je bepaalt zelf vanaf welk percentage een match als succesvol beschouwd wordt.

  Bij een succesvolle match krijgt de recruiter een melding en wordt de kandidaat automatisch gecontacteerd.  Zo kan er automatisch een e-mail en SMS verstuurd worden en krijgt de kandidaat advertenties te zien op Facebook.

  90%

  Meer van de kandidaten database benutten

  1-2 uur

  Tijdswinst per dag

  +€40K

  Marge per kantoor per jaar
  Voorgestelde vacatures en gesprek inplannen
  Voorgestelde vacatures en gesprek inplannen

  Er wordt automatisch een gepersonaliseerde webpagina gemaakt voor de kandidaat. Hierop zal de kandidaat de vijf best passende vacatures te zien krijgen.

  Via één knop kan de kandidaat aanduiden of hij interesse heeft in de vacature of niet. Bij interesse kan de kandidaat automatisch een gesprek inplannen in de agenda van de recruiter en wordt er persoonlijk contact opgenomen.

  Wat automatisch matchen je oplevert

  Bereik iedere kandidaat

  Benut al je kandidaten uit je database, niet enkel 10% tot 15%.

  Verhoog de productiviteit

  24/7 volledig automatisch zoeken naar succesvolle matches die direct worden voorgesteld aan kandidaten, klanten en consulenten.

  Win meer tijd

  Bespaar minstens 15% tot 20% tijd in je zoektocht naar nieuwe kandidaten.

  Meer starters

  Automated matching betekent meer startende kandidaten. Dit leidt tot een beter bedrijfsresultaat van wel 40K euro per kantoor.

  Whitepaper NL