• NL
 • EN
 • Blueprint scan

  Innovatie is cruciaal. Onze volledige digitale scan helpt je jouw innovatiebudget te besteden aan technologie die werkt – met een concreet plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt.

  Via workshops met je key stakeholders vertalen we jouw visie, ambitie en concrete uitdagingen naar een digitale strategie met een sterke technologische structuur.

  360° aanpak

  Jouw recruitmenprocessen worden van A tot Z onderzocht en vertaald in een futureproof concept, volledig afgestemd op jouw visie en waarden.

  Juiste keuzes

  Vandaag heb je met technologie oneindig veel mogelijkheden. Het is cruciaal om de juiste keuze te maken die bij je organisatie en proces past.

  Toekomstgericht

  We vormen onze adviezen altijd met het oog op toekomstige ontwikkelingen en trends in de technologie- en recruitmentsector.

  Wat kun je verwachten?
  Wat kun je verwachten?

  Totaaloverzicht
  De blueprint scan is het startpunt van een sterke digitale strategie en transformatieproject. We helpen jou slimme keuzes te maken, stellen een future-proof architectuur op en zorgen dat je strategie waterdicht is.

   

  Vertrekken doen we vanuit jouw uitdagingen
  We hebben geen kant-en-klaar stappenplan of oplossing liggen, we kijken heel gedetailleerd naar jouw specifieke proces, stakeholders, visie, en vertalen dat naar een stevige basis.

   

  Wij kijken verder dan de nabije toekomst
  In al onze plannen kijken we vooruit en zorgen we ervoor dat we met wendbare en flexibele ideeën naar voor komen om de nieuwste trends in recruitmenttech altijd een stap of twee voor te zijn.

  Programma

  Intake

  We sparren over jouw uitdagingen, doelstellingen en bespreken het verloop en de vooropgestelde resultaten van de scan.

  Workshops

  In 3 tot 5 workshops met de verschillende stakeholder analyseren we jouw proces en krijgen we inzicht in jouw visie, bottlenecks, potentieel en mogelijkheden.

  Roadmap

  We vertalen jouw visie, ambitie en concrete uitdagingen naar een digitale strategie en concrete roadmap met een sterke technologische structuur.

  Deze bedrijven hebben we helpen transformeren.

  Maak de digitale ommezwaai
  Maak de digitale ommezwaai