• NL
 • EN
 • Accelerating the value of data for HR services

  Exclusieve roundtable voor C-level

  Hoewel veel bedrijven op een berg data zitten, hebben ze vaak moeite om er business voordelen uit te halen. Tijdens deze C-level lunchsessie willen we inspireren en een framework bieden om een duidelijke datastrategie te creëren die al het potentieel in data ontsluit.

  Exclusieve lunchsessie met data expert Luc Burgelman
  Exclusieve lunchsessie met data expert Luc Burgelman

  Data kan hét verschil maken. Voor iedere industrie, ook recruitment. Je hebt informatie nodig om iemand aan een goede baan te helpen en een langdurige relatie op te bouwen. Maar hoe je het inzet en benut, daar gaat het vaak nog mis.

  Daarom willen we onze C-level contacten samenbrengen op een lunchsessie: in beperkte groep met een enorm interessante agenda. Hiervoor hebben we Luc Burgelman, CEO van Madison. Partners, uitgenodigd, dé partij voor onafhankelijk advies over data architectuur en data strategie. Met tonnen ervaring en toonaangevende referenties wereldwijd kunnen ze als geen ander advies geven over een aanpak die werkt.

  Inhoud lunchsessie

  1.

  Trends in data: Wat is vandaag mogelijk met data? Naar waar moeten we kijken? Welke data is relevant en wat is overbodig? Een opsomming van wat je nog niet wist.

  2.

  Vertaalslag sector: Wat zijn de mogelijkheden voor HR-dienstverleners? Bouw een datastrategie die je onderneming diepgaand transformeert en resultaat oplevert.

  3.

  Succescase: Met data kun je veel bereiken. Heel veel. Madison Partners presenteert enkele inspirerende cases uit de VS en van hier zodat je concrete voorbeelden hebt van wat mogelijk is.
  Praktisch
  Praktisch

  Voor wie?
  C-level HR-dienstverleners

  Wanneer?
  Vrijdag 26 november
  11.30 uur tot 14.30 uur
  Inclusief lunch

  Waar?
  Kantoor Madison.Partners
  Coupure Links 53
  9000 Gent

  Schrijf je gratis in

  Uitsluitend voor C-level, inschrijving is geldig na bevestigingsmail

  Inschrijven event

  1

  Lunchsessie C-level

  2

  Top data expert Luc Burgelman

  3

  Potentieel bereiken met data