• NL
 • EN
 • Innovation scan

  De Innovation scan is het startpunt van een succesvolle digitale business voor recruitmentbureaus.

  We analyseren je recruitmentprocessen voor kandidaat, klant en recruiter en kijken waar technologie je proces kan optimaliseren om je ROI te vergroten. Resultaat: een slim actieplan voor een innovatieve oplossing! 

  Verwijder bottlenecks

  Analyseer jouw recruitmentprocessen en breng knelpunten en technologie in kaart.

  Efficiency is key

  Hoe kun je besparen en optimaliseren? Waar zit jouw potentieel?

  Verhoog ROI

  Optimaliseer je recruitmentproces, zet technologie veel slimmer in en verhoog de ROI.

  Programma
  Programma

  1. Intake gesprek

  Om je huidige situatie beter te kunnen benaderen, plannen we met jou een intakegesprek in om te peilen waar je doelen liggen en in welk opzicht van het recruitmentproces je elementen efficiënter wilt laten verlopen.

   

  2. Procesdefenitie

  We bekijken, analyseren en definiëren jouw businessprocessen waaruit we een helder en concrete plan van aanpak uitstippelen dat uiteraard in lijn ligt met jouw verwachtingen en uitdagingen, zowel nu als morgen.

   

  3. Knelpuntanalyse

  Nadien analyseren we jouw bottlenecks en brengen we deze in kaart, zodat we je een duidelijk overzicht kunnen geven en aantonen welke processen in jouw recruitment suboptimaal presteren.

  4. Solution design

  Vervolgens zetten onze experts zichzelf aan het werk met jouw recruitmentproces waaruit ze concrete actieplannen samenstellen die voldoen aan jouw doelstellingen en waar jouw mensen en technologie prioritair zijn.

   

  5. Roadmap

  Ten slotte presenteren we de bevindingen en inzichten van onze experts in een roadmap. Deze roadmap geeft je een duidelijk overzicht van de ‘next steps’ en biedt een leidraad aan in welke fases je al eerste stappen kan zetten op weg naar je gewenste recruitment automation.

  Praktisch

  Planning

  Onze innovation scan heeft een gemiddelde doorlooptijd van 4 tot 6 weken om zo snel mogelijk te kunnen starten met jouw digitalisatie.

  Doelgroep

  De scan is ideaal voor middelgrote tot grote HR-dienstverleners en recruitmentbureaus.

  Tijdsbesteding

  In twee workshops van telkens een halve dag en een eindpresentatie van 2 uur willen we jou zo goed mogelijk op weg helpen naar jouw digitalisatie.

  Hoe wij deze klanten hielpen met digitaliseren

  Klaar voor innovatie?
  Klaar voor innovatie?