• NL
 • EN
 • Innovation scan

  De Innovation scan is het startpunt van een succesvolle digitale business voor recruitmentbureaus.

  We analyseren je recruitmentprocessen voor kandidaat, klant en recruiter en kijken waar technologie je proces kan optimaliseren om je ROI te vergroten. Resultaat: een slim actieplan voor een innovatieve oplossing! 

  Bottlenecks

  Analyseer jouw recruitmentprocessen en breng knelpunten en technologie in kaart.

  Efficiency is key

  Hoe kun je besparen en optimaliseren? Waar zit jouw potentieel?

  Verhoog ROI

  Optimaliseer je recruitmentproces, zet technologie veel slimmer in en verhoog de ROI.

  Het innovation traject
  Het innovation traject

  1. Intake gesprek

  Om je huidige situatie beter te kunnen benaderen, plannen we met jou een intakegesprek in om te peilen waar je doelen liggen en in welk opzicht van het recruitmentproces je elementen efficiënter wilt laten verlopen.

  2. Procesdefinitie

  We bekijken, analyseren en definiëren jouw businessprocessen grondig met de verschillende stakeholders in jouw organisatie.

  3. Knelpuntanalyse

  Daarna analyseren we jouw bottlenecks en brengen we deze in kaart, zodat duidelijk wordt welke (deel)processen en acties in jouw recruitmentproces suboptimaal of blokkerend zijn.

  4. Solution design

  Vervolgens gaan onze solution architects aan de slag met alle analyses en informatie en wordt een concreet actieplan en roadmap opgesteld dat voldoet aan jouw doelstellingen en waarmee jouw ROI stijgt.

  5. Roadmap

  Ten slotte presenteren we de bevindingen en inzichten van onze experts in een roadmap. Deze roadmap geeft je een duidelijk overzicht van de ‘next steps’ en hoe je de time to hire en cost per hire verbetert.

  Resultaat? Een concreet actieplan.
  Resultaat? Een concreet actieplan.
  Tijdsinvestering

  De innovation scan heeft een gemiddelde doorlooptijd van 4 tot 6 weken om zo snel mogelijk te kunnen starten met jouw digitalisatie.

  Voor wie?

  De scan is ideaal voor middelgrote tot grote HR-dienstverleners en recruitmentbureaus die willen inzetten op efficiëntie, automatisatie en de digitale beleving van klant en kandidaat.

  Boek een gratis intake
  Boek een gratis intake

  In een call bespreken we jouw uitdagingen en kijken we welke scan het best bij jouw doelstellingen aansluit.