• NL
  • EN
  • Over ons

    Award-winning recruitmenttech agency

    Bij HRlinkIT geloven we dat technologie het recruitmentproces een pak efficiënter kan doen verlopen. Het maakt niet alleen de zoektocht naar talent makkelijker, maar ook kwalitatiever. 

    HRlinkIT in cijfers

    +100

    Meer dan 100 bedrijven getransformeerd

    Award

    Top 10 HR tech solutions providers in Europa

    +40

    Meer dan 40 verschillende recruitmenttools

    100%

    100% onafhankelijk van software-aanbieders
    Wij denken mee over de toekomst van recruitment 
    Wij denken mee over de toekomst van recruitment 

    HRlinkIT bedenkt, ontwerpt en bouwt innovatieve recruitmentoplossingen. We vertrekken altijd vanuit je bedrijfsuitdagingen, niet vanuit software. Wat helpt je écht vooruit? Hoe kunnen we je recruitmentproces eenvoudiger maken? Of hoe kunnen we de candidate journey verbeteren? Met onze slimme oplossingen maken we niet alleen een einde aan saai werk, maar helpen we je ook betere resultaten behalen en verhogen we de candidate experience.

    Een plek waar je je meteen thuis voelt
    Een plek waar je je meteen thuis voelt

    Enkel wanneer iedereen zich goed voelt, kun je als team de strafste dingen realiseren. We doen dan ook ons best om het bij ons net zo gezellig te maken als thuis. We communiceren open met elkaar en laten iedereen zijn spontane zelf zijn.

    Een hecht team in een fijne omgeving
    Een hecht team in een fijne omgeving

    Wij zijn meer dan een groep mensen die samenwerken. We zijn een hecht team dat elkaar helpt, motiveert en aanmoedigt om mee het glas te heffen op een geslaagd project. Een enthousiaste bende met een kleine hoek af, maar net dat zorgt voor de meest innovatieve inzichten.

    Een job in recruitmenttech?
    Een job in recruitmenttech?

    Hou je als developer van een technische uitdaging of ben jij een strategisch mastermind? Wil je je kennis, inzichten en ervaring inzetten binnen de wereld van recruitmenttechnologie? En wil jij samen met ons recruiters helpen met efficiënte en futureproof oplossingen? Dan zit je bij ons goed!